dissabte, 2 de març de 2013

Reflexions

De vegades, hi han dies, en que l'univers es conjuga per a què tinguis temps de reflexionar.

Per a reflexionar d'on ets, on vols arribar, amb qui, com, ...

Aquest moment d'il·luminació, d'inspiració, et pot venir en mig d'un rodatge d'un espot publicitari, en mig d'un entorn natural meravellós, envoltada d'unes muntanyes per on has passat centenars de cops i que mai havies vist des d'aquell prisma.

És un flaix, un moment de contacte amb el més fons del teu cor i la teva ànima, un segon en que no sents res més que el vent i la melodia de la natura, un pas més en el teu dia a dia on, de sobte, te n'adones de lo petita que ets i, a l'hora, de lo gran que pot ser una persona.

Com de gran pot ser l'ésser humà, amb capacitat per a perdre-ho tot, refer-se i tornar-se a aixecar i continuar caminant.

Com de gran pot ser la dona que camina amb pas ferm pel bosc tot sobreposant-se als entrebancs que va trobant, sola o amb ajuda d'aquells que l'estimen i aprecien.

Com de gran pot ser l'amistat dels companys de feina que fan que cada dia la jornada comenci amb un somriure a la cara.

Tot plegat, et porta a tenir moments especials, on vas triant el camí que creus millor -que no vol dir més senzill ni més fàcil- i que fan que vagis reinventant la teva història a cada pas.

Pot ser, algun cop, de forma equivocada, i això comporti que hagis de fer algun pas enrera per a trobar el camí correcte, que hagis de fer algun pas enrera per a esperar a una de les cruïlles a aquell que vols que camini al teu costat, o, simplement, desfer el camí recorregut per a canviar de companyia o de direcció, ja que, de sobte, obres els ulls i veus que aquell príncep que semblava voler ser el teu company d'aventures, realment era un monstre sota una carota de noi perfecte.

Sempre, sempre, pots canviar el teu camí, la teva direcció, els teus companys de vivències. Sempre.

Perquè ningú més que tu té dret a dir-te per on has de caminar,
perquè ningú més que tu té dret a dir-te on has d'arriscar-te,
perquè ningú més que tu té dret a viure la teva vida.

Així que deixa de perdre el temps vivint una vida que no vols i comença a traçar la teva línia.

Tot final és el principi d'una nova gran història.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada