dimarts, 16 de novembre de 2010

Un dia més

Un dia més a la vida d'una persona suma moltíssimes coses que ni tan sols tenim temps d'assaborir, perquè vivim en una societat on el "ja" és passat. Hi ha cops que la vida et demanar alentir el ritme, però l'entorn no ho entén. Et titllen de boja. Poder passar mitja hora més amb algú estimat, una hora més al dia amb el teu fill, tenir un moment per relaxar-te, no té preu. Una hora al dia de cursets, de reunions, de riures, d'amor, sumen 365h/l'any, és a dir, 15'20 dies
Voleu dir que no val la pena baixar la velocitat i gaudir del paisatge? Pel matemàtics, seria una mica com allò que "la distància més curta entre dos punts és una recta", però el camí més curt, no sempre és el més ràpid, el més maco o el més senzill. I per triar per on has d'anar, necessites poder parar un moment i observar i poder prendre decisions amb el cap fred.
I vosaltres, esteu llegint aquest blog mentre feu 3 coses més a l'hora?O teniu la sort de poder parar de xafar l'accelerador i deixar que el vostre cervell pensi sense pressió?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada